Home page Balders Hage Educatief bv Informatie over Balders Hage Educatief BV Blanco Blanco Blanco Contact Balders Hage Educatief bv

Balders Hage Educatief

Een nieuwe speler op de markt voor de aanbesteding van de schoolboeken.
Al geruime tijd hebben wij de ontwikkelingen gevolgd m.b.t. de aanschaf van leermiddelen door de diverse scholen. Regelmatig lezen we dat het aantal aanbieders aan het afnemen is. Voornamelijk omdat men geen zin of tijd heeft om het ingewikkelde proces van het uitbrengen van offertes op basis van Europese aanbestedingen te doorlopen. De kans om te winnen blijkt te gering omdat de grote partijen in deze branche de markt bepalen. De “machtige” partijen nemen de kleinere over of drukken hen van de markt.
De scholen denken met het door de overheid beschikbaar gestelde bedrag per leerling niet uit te komen om zowel voor een viertal jaren studieboeken als jaarlijks werkboeken in te kunnen kopen. Scholen gaan over op hergebruik van werkboeken: leerlingen mogen niet in de werkboeken schrijven. Wij zijn er van overtuigd dat het ook anders kan.
Ons uitgangspunt is dat iedere leerling naast het studieboek ook een eigen werkboek heeft. Het werkboek is een essentieel onderdeel van de opleiding. Overheidsgeld dient op een juiste manier te worden aangewend en zal dan ook zoveel mogelijk ten goede moeten komen aan de leerling en de school.
Om dit te bereiken is Balders Hage Educatief opgericht. Wij kunnen door outsourcing van vele activiteiten de kosten laag houden. De partners worden zorgvuldig uitgekozen en gecontroleerd. Dit alles resulteert in ongekend hoge kortingen.
Onze begeleiding start bij het meedenken over het samenstellen
van leerlingen- en boekenlijsten tot en met de begeleiding
van het uitreiken van de leerling-pakketten.

Benieuwd wie wij zijn? Neem contact met ons op!
© 2010-2016 Balders Hage Educatief bv home l sitemap l contact l disclaimer © webdesign studio Xammes