Home page Balders Hage Educatief bv Informatie Balders Hage Educatief bv Blanco Blanco Blanco Contact Balders Hage Educatief bv

Over Balders Hage Educatief

De oprichting van Balders Hage Educatief
In de schoolwandelgangen vernamen wij dat leerlingen niet in hun werkboeken mochten schrijven. Deze moesten twee jaar meegaan i.v.m. het beschikbare bedrag dat door de overheid per leerling wordt vergoed. Berekeningen tonen aan dat het mogelijk moet zijn om voor dit bedrag ieder jaar voor iedere leerling nieuwe werkboeken aan te verschaffen.
Een interview in Boekblad met de directeur van een van de grotere spelers op deze markt waarin gesteld wordt ‘een knappe jongen die om ons heen kan’ gaf de doorslag om Balders Hage Educatief op te zetten.
In onze berekeningen zien wij dat de marges voor de scholen veel gunstiger zouden uitpakken als zij over zouden gaan op een intern boekenfonds. Een voorwaarde is dat men voor een periode van vier jaar tot aanschaf en betaling van het gehele pakket moet overgaan. M.a.w. de studieboeken worden vier jaar gebruikt en de werkboeken worden ieder jaar opnieuw aangeschaft. De laatste zullen meer en meer digitaal worden aangeschaft i.p.v. fysiek. Financiering dient door de school te geschieden.
Met een bedrijf dat goed bekend staat op het gebied van logistiek is een plan van aanpak opgezet voor het samenstellen van de leerling-pakketten.

Balders Hage Educatief  staat voor de controle, begeleiding, inkoop,
afstemming aanlevering lijsten met de leermiddelen en
de leerling- c.q. klassenlijsten. Aan het begin van het
schooljaar worden de leerling-pakketten
niet op pallets achter de schoolpoort gezet:
de uitgifte van deze pakketten wordt van het
begin tot het eind begeleid. Ook de inname
van de schoolboeken aan het einde
van het schooljaar wordt door ons begeleid.

© 2010-2016 Balders Hage Educatief bv home l sitemap l contact l disclaimer © webdesign studio Xammes