Home Uitgeverij BaldersHage Boeken Uitgeverij BaldersHage Bestellen bij Uitgeverij Balders Hage Over Balders Hage Voor Auteurs Contactgegevens Uitgeverij Balders Hage

Disclaimer

Over deze site

Aansprakelijkheid

Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Voor eventuele fouten, onvolkomenheden en ontbrekende informatie aanvaardt Uitgeverij Balders Hage echter geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid. Ook voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie op deze site zijn wij niet aansprakelijk.

Technisch informatie

Deze website vereist als browser Internet Explorer 6,0. of hoger. Maakt u gebruik van een Mac, dan is Mac OSX 10 of hoger vereist.
Ook middels Firefox is deze website toegankelijk. Om deze website optimaal op uw computer te laten draaien, heeft u Flash Plugin en Acrobat Reader nodig. Via www.adobe.com kunt u de laatste updates van deze programma’s gratis downloaden. Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de technische aspecten van deze website, neem dan contact op met studio Xammes, telefoon nummer +31 (0)23 540 40 00.

© 2006-2016 Uitgeverij Balders Hage home l sitemap l contact l disclaimer © webdesign studio Xammes