Knop Home Knop boeken Uitgeverij Balders Hage Bestellen bij Uitgeverij Balders Hage Over Balders Hage Voor auteurs Uitgeverij Balders Hage Contactgegevens Uitgeverij Balders Hage

Uitgeverij Balders Hage

 

Uitgeverij Balders Hage is in 2006 opgezet om de denkwijze van Peter Devilee, die hij verwoord heeft in het boek Organiseren in een dynamische omgeving, te kunnen publiceren. Geruime tijd is Peter bezig geweest met het schrijven, onderzoeken en uitwerken van dit onderwerp. Als vrienden menen wij dat hij recht heeft om zijn ideeën naar buiten te brengen. Dat wij daarin niet alleen staan bewijst het voorwoord van Professor Wessel Ganzevoort.

Na het boek van Peter Devilee is in 2008 het boek Hou het eenvoudig met als ondertitel Effectief organiseren in organisaties van Arie Quik verschenen.
Uitgeverij Balders Hage is niet uit commercieel oogmerk opgezet en heeft tot doel om boeken uit te geven van mensen met een duidelijke visie. Men dient een aanbeveling van een bekend persoon op het terrein waarop men zich begeeft te hebben.

© 2006-2016 Uitgeverij Balders Hage home l sitemap l contact l disclaimer © webdesign studio Xammes